0Ft 0

Shopping Cart

0
No products in the cart.

Fotózás

Remélem amikor évek múltán előveszitek majd az albumot, mosolyogva gondoltok vissza minden egyes képre.
Igyekszem az egész esküvőt az elejétől a végéig összekovácsolni egy történetté a saját szemszögemből. A szertartások, s a jegyes-fotózás alatt az igazi arcotokat szeretném megörökíteni. Az érzelmeiteket. Benneteket. Lehet az egy szerelmes pillantás, vagy pedig egy örömkönny. Bármi. Ezek vagytok Ti, és ez lesz a gyönyörű az egészben. Remélem amikor évek múltán előveszitek majd az albumot, mosolyogva gondoltok vissza minden egyes képre, akárcsak én, a készítőjük. Kérlek vessetek egy pillantást a fotóválogatásomra, amelyet Nektek válogattam össze, hogy megkönnyíthessem a döntéseteket.

Köszönöm, hogy elolvastátok.
Vass Gergő

Irjon nekünk! Keressen minket bizalommal!
Amennyiben kérdésed vagy véleményed van, kérjük írd meg nekünk. Beküldött leveledet igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni.
További szolgáltatásaink

Ajándék pálinkáspohár

Lepjétek meg ti is a násznépet egy különleges ajándékkal egyedi pálinkáspohárral. Évente 50.000 házasságkötés történik Magyarországon, de a kapacitásunk véges.

Esküvői DJ

Nem kell egy egész zenekart megvendégelned, cserébe viszont a kedvenc slágereidet hallhatod eredeti formában, csúcs minőségben.

Ceremóniamester

Sokan „modern vőfélynek” is nevezik, amiben van némi igazság. Valójában a ceremóniamester egy esküvő elsődleges hangulatfelelőse, műsorvezetője, irányítója.

Fotózás

Igyekszem az egész esküvőt az elejétől a végéig összekovácsolni egy történetté a saját szemszögemből. A szertartások, s a jegyes-fotózás alatt az igazi arcotokat szeretném megörökíteni.