Fotó és videó

Stílusos, egyedi képeket szeretnél életed egyik leg-napjáról?
Szenvedélyünk az esküvő! Ezzel a mentalitással Fotózzuk és filmezzük végig a készülődéstől az utolsó táncig a napot. A két videós és két fotós összeszokottsága biztosítja, hogy ne maradjunk le semmiről és az összes fontos eseményt megörökítsük úgy mintha ott se lennénk. A képekkel és a videóval igyekszünk visszaadni a legszebb pillanatokat amik megismételhetetlenek. A szebb élmény kedvéért az esküvői film szövegre, zenére vágva TV filmszerűen készül el. Reméljük, hogy a képeink és videóink elnyerik tetszésedet. Amennyiben igen, vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikével. Amennyiben a fotózást és a videózást is mi készítjük kedvezményt adunk.
Irjon nekünk! Keressen minket bizalommal!
Amennyiben kérdésed vagy véleményed van, kérjük írd meg nekünk. Beküldött leveledet igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni.
Videók
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Fotók
További szolgáltatásaink

Fotó és videó

Szenvedélyünk az esküvő! Ezzel a mentalitással Fotózzuk és filmezzük végig a készülődéstől az utolsó táncig a napot.

Ceremóniamester

Sokan „modern vőfélynek” is nevezik, amiben van némi igazság. Valójában a ceremóniamester egy esküvő elsődleges hangulatfelelőse, műsorvezetője, irányítója.

Esküvői DJ

Nem kell egy egész zenekart megvendégelned, cserébe viszont a kedvenc slágereidet hallhatod eredeti formában, csúcs minőségben.

Ajándék pálinkáspohár

Lepjétek meg ti is a násznépet egy különleges ajándékkal egyedi pálinkáspohárral. Évente 50.000 házasságkötés történik Magyarországon, de a kapacitásunk véges.