Esküvői dj

Hogy miért egyre nagyobb divat a Dj-t hívni az esküvőre?
Nem kell egy egész zenekart megvendégelned, cserébe viszont a kedvenc slágereidet hallhatod eredeti formában, csúcs minőségben. Az sem utolsó szempont, hogy a modern technikának köszönhetően nincs olyan, hogy egy DJ valamit nem tud lejátszani az esküvődön. Ez a rugalmasság az elsődleges kulcsa a DJ-k népszerűségének. Ha egy Dj esküvőre kap meghívást, természetesen sokkal szélesebb szolgáltatást fog prezentálni, mint egy átlagos buli esetén. Éppen ezért kell kitörölni a fejünkből azt a sztereotípiát, miszerint a lemezlovasok egyszerű bulizenészek.
Az Életünk.hu esküvői Dj szolgáltatása kiterjed a hang- és fénytechnikára, igény szerint a szertartás hangosításától kezdve egészen az utolsó táncoló vendég szórakoztatásáig! Keress minket bátran!
Irjon nekünk! Keressen minket bizalommal!
Amennyiben kérdésed vagy véleményed van, kérjük írd meg nekünk. Beküldött leveledet igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni.
További szolgáltatásaink

Ajándék pálinkáspohár

Lepjétek meg ti is a násznépet egy különleges ajándékkal egyedi pálinkáspohárral. Évente 50.000 házasságkötés történik Magyarországon, de a kapacitásunk véges.

Esküvői DJ

Nem kell egy egész zenekart megvendégelned, cserébe viszont a kedvenc slágereidet hallhatod eredeti formában, csúcs minőségben.

Fotó és videó

Szenvedélyünk az esküvő! Ezzel a mentalitással Fotózzuk és filmezzük végig a készülődéstől az utolsó táncig a napot.

Egyedi esküvői ültetőkártya

Lepjétek meg ti is a násznépet egy különleges ajándékkal egyedi pálinkáspohárral. Évente 50.000 házasságkötés történik Magyarországon, de a kapacitásunk véges.