0Ft 0

Shopping Cart

0
No products in the cart.
-
-
Esküvői DJ

Esküvői dj

Hogy miért egyre nagyobb divat a Dj-t hívni az esküvőre?
Nem kell egy egész zenekart megvendégelned, cserébe viszont a kedvenc slágereidet hallhatod eredeti formában, csúcs minőségben. Az sem utolsó szempont, hogy a modern technikának köszönhetően nincs olyan, hogy egy DJ valamit nem tud lejátszani az esküvődön. Ez a rugalmasság az elsődleges kulcsa a DJ-k népszerűségének. Ha egy Dj esküvőre kap meghívást, természetesen sokkal szélesebb szolgáltatást fog prezentálni, mint egy átlagos buli esetén. Éppen ezért kell kitörölni a fejünkből azt a sztereotípiát, miszerint a lemezlovasok egyszerű bulizenészek.
Az Életünk.hu esküvői Dj szolgáltatása kiterjed a hang- és fénytechnikára, igény szerint a szertartás hangosításától kezdve egészen az utolsó táncoló vendég szórakoztatásáig! Keress minket bátran!
Irjon nekünk! Keressen minket bizalommal!
Amennyiben kérdésed vagy véleményed van, kérjük írd meg nekünk. Beküldött leveledet igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni.
További szolgáltatásaink

Egyedi esküvői ültetőkártya

Lepjétek meg ti is a násznépet egy különleges ajándékkal egyedi pálinkáspohárral. Évente 50.000 házasságkötés történik Magyarországon, de a kapacitásunk véges.

Ceremóniamester

Sokan „modern vőfélynek” is nevezik, amiben van némi igazság. Valójában a ceremóniamester egy esküvő elsődleges hangulatfelelőse, műsorvezetője, irányítója.

Fotózás

Igyekszem az egész esküvőt az elejétől a végéig összekovácsolni egy történetté a saját szemszögemből. A szertartások, s a jegyes-fotózás alatt az igazi arcotokat szeretném megörökíteni.

Esküvői DJ

Nem kell egy egész zenekart megvendégelned, cserébe viszont a kedvenc slágereidet hallhatod eredeti formában, csúcs minőségben.